Biolaitosyhdistys ry
jpirkkamaa(at)gmail.com
www.biolaitosyhdistys.fi

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry alkanut koordinoida Lara-hanketta

Kansallista kierrätyslannoitevalmisteiden laatujärjestelmää kehittävän Lara laaturavinnehankkeen koordinointi on heinäkuun 2019 alusta siirtynyt Biolaitosyhdistykseltä Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:lle. Samoin laatuprojektipäällikkö Juha Pirkkamaa. Ks tiedote https://biokierto.fi/tiedote-suomen-biokierto-ja-biokaasu-ryn-organisaatio-ja-henkilostonimitykset-2/

Yhdistykset yhdistävät voimansa

Biolaitosyhdistyksen ja Suomen Biokaasuyhdistyksen väliset yhteistyöneuvottelut johtivat uuden edunvalvontaorganisaation, Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n perustamiseen tammikuussa 2019. Uuteen yhdistykseen siirretään nykyisten yhdistysten toiminta ja varat kesän aikana. Biolaitosyhdistys on vuosikokouksessaan 21.3. päättänyt toimintansa lopettamisesta. Ks. lisää Tapahtumat -sivulta.