Biolaitosyhdistys ry
jpirkkamaa(at)gmail.com
www.biolaitosyhdistys.fi

Biotalouspäivät Lahdessa 7.-8.11.2018!

Syksyn ajankohtaisseminaarimme alustava ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät Tapahtumat -sivulta.

Laatujärjestelmätyölle hallituksen kärkihankerahoitus!

Ympäristöministeriö tiedotti 22.5.2018 hallituksen kärkihankerahoituksen saaneista hankkeista. Suureksi iloksemme laatujärjestelmähankkeemme on niiden 27 joukossa, jotka kaikkiaan 108 hakemuksesta rahoituspäätöksen saivat! Kansallinen laatujärjestelmä kierrätyslannoitevalmisteille on alan kolmen edunvalvontayhdistyksen, Biolaitosyhdistyksen, Suomen Biokaasuyhdistyksen ja Suomen Vesilaitosyhdistyksen yhteinen pyrkimys. Rahoitus mahdollistaa tärkeän työn jatkamisen.

Tähän mennessä laatujärjestelmätyöstä on valmistunut kaksi ensimmäistä vaihetta, eli Selvitys kierrätyslannoitevalmisteiden laatujärjestelmän periaatteista ja aiemmin Taustaraportti. Ks. sivulta Julkaisut ja lausunnot.