Biolaitosyhdistys ry
jpirkkamaa(at)gmail.com
www.biolaitosyhdistys.fi

Biotalouspäivät Lahdessa 7.-8.11.2018!

Syksyn ajankohtaisseminaarimme alustava ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät Tapahtumat -sivulta.

Kiertääkö hyvä kauttasi?

Biolaitosyhdistys on mukana Kiertääkö hyvä kauttasi -kampanjassa, mikä tuo kuvien ja faktojen kautta arjen ravinneviisaat valinnat jokaisen ulottuville. Lisätietoja kampanjasta ja sen materiaaleista täältä

Laatujärjestelmätyö etenee!

Syyskuun myötä on edetty Biolaitosyhdistyksen, Suomen Biokaasuyhdistyksen ja Suomen Vesilaitosyhdistyksen yhteisessä pyrkimyksessä kansallisen laatujärjestelmän rakentamiseksi kierrätysmateriaaleista tuotetuille lannoitevalmisteille. Ulkopuolisena asiantuntijana on Pöyry.

Ympäristöministeriö myönsi toukokuussa hankkeelle Hallituksen kärkihanke-rahoituksen.

Laatujärjestelmätyössä on aiemmin, v. 2017 valmistunut kaksi ensimmäistä vaihetta, eli Selvitys kierrätyslannoitevalmisteiden laatujärjestelmän periaatteista ja aiemmin Taustaraportti. Ks. sivulta Julkaisut ja lausunnot.